Joukkuepaita.fi:n tilaus- ja toimitusehdot koskien verkkotilauksia:

Yleistä:

 • Kaikissa Joukkuepaita.fi koskevissa tilauksissa sopimuskumppanisi on Hämeen Mainostuote Oy, josta jäljempänä käytetään nimeä Joukkuepaita.fi
 • Joukkuepaita.fi käyttää toimituksissa Postin palvelua “Posti- Postipaketti”, sekä pienemmissä lähetyksissä mahdollisesti Postin kirjetoimituksia. Kaikkiin lähetyksiin sovelletaan Postin omia sopimus- ja toimitusehtoja.
 • Painatetuissa tuotteissa toimitusaika on tuotteesta riippuen 3-4 viikkoa. Mikäli kyseessä on kiireellinen tilaus, olettehan siitä aina erikseen yhteydessä Joukkuepaita.fi: asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kiiretapauksissa pystymme toimittamaan tuotteet jopa viikossa.

Tuotteisiin tehtävien merkkausten oikeudet:

 • Asiakas lataa itsenäisesti tuotteisiin painettavat logot Joukkuepaita.fi:n verkkosivujen kautta tai toimittaa ne muutoin Joukkupaita.fi:lle. Joukkuepaita.fi ei vastaa millään tavalla painettavien materiaalien oikeuksista, vaan toimii ainoastaan merkkauspalvelun tuottajana. Kaikista painettavien materiaalien tekijänoikeuksista, sekä niihin rinnastettavista oikeuksista, velvollisuuksista ja vastuista vastaa tilaaja. Asiakas vapauttaa Joukkuepaita.fi:n kaikista velvoitteista ja vastuista koskien edellä mainittuja tai niiden kaltaisia vastuita.

Sovitusmallit (ei koske fanikauppojen valmiita tuotteita):

 • Tuotteita voi tulla sovittamaan tai hakemaan sovitukseen veloituksetta showroomiltamme osoitteesta Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna.
 • Tuotteita voi myös tilata sovitukseen. Sovitusmallit tulee tilata aina sähköpostitse. Sovitusmallien mukana tulee lähete jossa on listattuna sovitukseen toimitetut mallit. Tarkastakaa paketin avattuanne että paketista löytyy lähetteen mukaiset mallit. Mukana tulee myös ohje sovitusmallien palauttamisesta. Palauttamatta jätetyt mallit tai mallit jotka palautuvat myyntikelvottomina laskutetaan tilaajalta.
 • Sovitusaika on 1 viikko, mikäli muuta ei ole sovittu.

Palautukset:

 • Merkatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta koska ne eivät ole enää myyntikuntoisia muille tahoille.
 • Mikäli tuotteessa on virhe tai muu vika, pyrkii Joukkuepaita.fi hoitamaan aina reklamaatiot mahdollisimman nopeasti ja toimittamalla tilalle uudet virheettömät tuotteet. Reklamaatiot tulee aina tehdä mahdollisimman nopeasti virheen tai vian havaittuaan joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Maksaminen:

 • Y-tunnuksen omaaville tahoille lähetämme laskun kun tilaus on kokonaisuutena lähetetty asiakkaalle. Laskun maksuehto 14 päivää.
 • Mikäli tilaajalla ei ole y-tunnusta, lähetämme ennakkolaskun ja tuotteet lähtevät tuotantoon vasta kun suoritus näkyy tilillämme. Ennakkolasku toimitetaan sähköpostitse PDF-muotoisena asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
 • Tilatut tuotteet ovat Joukkuepaita.fi:n omaisuutta, kunnes niistä on suoritettu koko kauppasumma Joukkuepaita.fi:n tilille.
 • Joukkuepaita.fi voi halutessaan tarkistaa asiakkaan luottotiedot.
 • Fanikauppojen tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksulla.
 • Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.
 • Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken,
  MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.
 • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista.
  MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu,
  MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
 • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
 • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille,
  jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk.
  Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
  Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 • Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.
 • Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy.
  Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen
  niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

   

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/
  Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

   

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus
Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää.
Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan,
mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle.
Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.
Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen merkkaamattomat tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat merkkaamattomat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.
Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita.
Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot
Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.
Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Muuta:

 • Joukkuepaita.fi on Hämeen Mainostuote Oy:n yksi markkinointinimi. Aina Joukkuepaita.fi nimeä käytettäessä tosiasiallinen yhtiö on Hämeen Mainostuote Oy. Laskulla ja muilla virallisilla asiakirjoilla on aina nimettynä Hämeen Mainostuote Oy.
 • Joukkuepaita.fi pidättää oikeuden hintamuutoksiin.
 • Mikäli näiden Yleisten myynti- ja toimitusehtojen yksittäiset määräykset ovat pätemättömiä, tämä ei vaikuta sopimuksen muihin osiin. Mikäli jokin määräys on pätemätön, sopimukseen sisältöön sovelletaan lain määräyksiä.
 • Ylivoimainen este (force majeure). Joukkuepaita.fi ei ole vastuussa vahingosta joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä.